Ny løsning på mobilt bredbånd

Telenor lanserer på mandag et nytt abonnement ved navn "Mobilt Bredbånd". For 249 kroner i måneden, kan du surfe så mye du vil fra PC-en gratis med oppkobling mobilnettet.

I en kampanjeperiode fram til 1.september gjelder dette hele døgnet. Etter kampanjeperioden gjelder dette dessverre bare etter klokken 17.00 og i helgene. 

Før klokken 17.00 på hverdagene, koster det 20 kroner per megabyte du laster ned, men det er heldigvis en makspris på 50 kroner, ettersom du raskt bruker over 2,5 megabyte på en dag.

Intenetthastigheten varierer med hvilket nett du har dekning på. Du kan koble deg opp på GSM, EDGE, UMTS (3G) og Trådløs sone/WLAN. 

Sistnevnte har tilgangspunkt til trådløst nettverk 400 steder over hele landet. Etterhvert kommer også Telenor med Turbo-3G (HSDPA), som kan gi deg opptil 3,6 megabit per sekund.

Ikke gratis modem

Du trenger et USB-modem som ikke er inkludert i abonnementet, men som de kan tilby til redusert pris dersom du binder deg til abonnementet i tolv måneder. 

Ved binding koster dette 200 kroner, og uten binding vil det koste mellom 1500 og 1800 kroner.

Før du vurderer å bruke dette som en feriemobil, er det viktig å merke seg at utenlandsprisen for datatrafikk er mye høyere, og inngår ikke i dette abonnementet.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen