Ny Linux-versjon fra Novell

Sammen med den nye distribusjonen kommer en hel rekke nyttige programmer, blant annet OpenOffice.org, Firefox, Gaim, Kopete og Evolution. Med denne programvarepakken har de dekket de aller fleste behovene folk måtte ha for en arbeidsstasjon. I tillegg har man muligheten til å bruke YaST-verktøyet fra SuSE til å hente ned ekstra programvare på en enkel måte.

Installasjonsverktøyet tillatter automatisert installering, slik at det vil bli mye lettere for IT-administratorer å legge inn Novell Linux Desktop på mange maskiner, og Novell påstår at en typisk installasjon tar mindre enn en time.

Kanskje det viktigste for selskaper som ønsker å gå over til Linux, er support-tjenestene levert av Novell. De vanligste kostnadene når et selskap går over til Linux, er ikke i innkjøp av lisenser, men å få tak i kompetent personell til å drifte dette. Siden Novell nå tilbyr brukerstøtte til alle sine kunder, vil det være lettere for IT-administratorer som ikke nødvendigvis har enormt lang erfaring med Linux å administrere et Linux-miljø.

Du finner mer informasjon om Novell Linux Desktop på Novell sine hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen