Ny Linux-mp3-mobil bekreftet

Alternativ tekst mangler
Er dette et ekte bilde av en ekte Motorola?

Forrige måned skrev vi om rykter om en ny Motorola-telefon med trykkfølsom skjerm og Linux ombord. Nå viser det seg at telefonen i aller høyeste grad er ekte, og at den muligens blir en musikktelefon. Telefonen har nemlig nettopp blitt godkjent av amerikanske telemyndigheter.

Da vi først skrev om ryktene, var telefonen kjent som E690. Nå påstås det at telefonen har navnet Rokr E6. Rokr er som kjent tilnavnet til Motorolas serie med musikktelefoner, hvor blant andre iTunes-mobilen E1 dukket opp.

Den nye telefonen skal i følge MobileMag.com fortsatt være Linux-basert, og by på en 240 x 320 pikslers trykkfølsom skjerm. På baksiden av telefonen sitter det et to megapikslers kamera og et par stereohøyttalere.

I tillegg har telefonen blåtann, en mini-USB-kontakt, skriftgjenkjenning slik at du kan skrive rett på den trykkfølsomme skjermen, og selvsagt innebygget mp3-spiller.

Det spekuleres i om E6 er en trebåndstelefon med GSM 900, 1800 og 1900. Men før Motorola selv lanserer modellen, er det fortsatt høyst uklart hva slags telefon Rokr E6 vil bli.

(Kilder: BBC.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen