Ny Lexmark multifunksjonsmaskin

I følge pressemeldingen er X642e ”den eneste multimaskinen i denne prisklassen som har pekeskjerm for betjening av skriver, kopimaskin, faks og skanner”. Funksjonaliteten er den samme som Lexmarks andre high-end-maskiner, men i motsetning til disse, som bruker en 8” fargerskjerm, bruker X642e en justerbar 5.7” monokrom pekeskjerm. Grensesnittet er Lexmarks e-Task, som kan tilpasses etter bedriftens ønsker. Mange avanserte prosesser, for eksempel automatisk fakturaskanning, kan gjennomføres ved å trykke på et ikon på skjermen.Lexmark X642e
Lexmark X642e

Maskinen støtter skanning direkte til en minnepinne som plugges inn i en USB-kontakt foran på maskinen. Man kan også utvide X642e med dupleksfunksjon (tosidige utskrifter) og flere papirmatere. Kommunikasjon og datakryptering sikres gjennom blant annet IPSec, SSL, SNMPv3 og 802.1x-autentisering, som alle er standard.

Multimaskinen skal i følge pressemeldingen gjøre ”avanserte print- og kopi-løsninger som bare storbedrifter hittil har sett seg råd til, også tilgjengelig for virksomheter med stramme budsjetter”. X642e er allerede leveringsklar og prislappen er kr. 10 500,- eks. mva.

(Kilde: Pressemelding fra Lexmark)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen