Ny lansering fra Apple?

Tirsdag presenterte Apple sine nye Ipod-er, oppdatering til Iphone og ny utgave av Itunes. Presentasjonen var slett ikke ille, men mange ble nok skuffet over at Apple ikke hadde mer i ermet. Alle disse nyhetene var allerede kjent på ryktebørsen og mange forventet seg en overraskelse eller to. Nå har ryktene igjen begynt å løpe.

Les også: Her er Apples nye Ipod-er.

Ny lansering 14. oktober
Bloggeren og teknofriken John Gruber er den som har satt i gang ryktene denne gang. Mange forventet seg at Apple ville komme med nye utgaver av sine laptoper. Ifølge hans blogg Daring Fireball er det ikke overraskende at Apple ikke presenterte slike under lanseringen tirsdag. Som han påpeker har Apple sjeldent blandet lanseringer av Ipod-er og laptoper. Samtidig har Apple planene klare for å presentere nye maskiner. Ifølge Gruber vil det skje 14. oktober.

- Apple har holdt et Ipod- eller musikkarrangement i september eller oktober hvert år siden 2001. Etter det jeg vet har de aldri brukt slike arrangementer for å annonsere nye lanseringer av Mac-er. De av dere som ser frem til en ny serie med Macbooks må vente til 14. oktober ifølge kilder som sier de har god kjennskap til Apples planer for hardware, skriver Gruber på sin blogg.


Det har lenge gått rykter om nye og slankere Macbook Air.

Utdatert Apple Air
Om dette stemmer er høyst usikkert da det er ukjent hvem Gruber sine kilder er, men Gruber selv er kjent som en god kilde i slike saker. Apple selv har nok også utvilsomt sett at en oppgradering av bærbare maskiner er på sin plass. Den mye omtalte Apple Air har for eksempel ikke utviklet seg særlig siden den kom i januar.

Cnet News påpeker at maskinvaremarkedet for små, lette laptoper derimot har utviklet seg stort siden den gang. EN oppgradering av både minne og prosessorkraft er derfor på sin plass.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen