Ny kulturnettavis

Alternativ tekst mangler

Hardware-nettverket står bak flere forbrukerjournalistiske nettsteder som Hardware.no, Amobil.no, Akamera.no og Gamer.no, og lanserer altså i dag nyeste skudd på stammen. Bak nettstedet står to unge ildsjeler, Raymond Julin (22) og Henrik Salthe (21).

Dype anmeldelser, høy kvalitet

- Vi vil satse på lengre og mer utdypende anmeldelser enn de store dagsavisene, samtidig som vi har tenkt å kjøre jevnt over høyere kvalitet og frekvens på stoffet enn de små, amatørdrevne nettsidene, forteller Henrik Salthe som er ansvarlig redaktør for nettstedet.

Planlagt siden høsten 2005

Kulturo har vært under planlegging siden høsten 2005, og Raymond Julin er glad for at siden nå er klar til lansering.

- Det er ganske klisjée, men etter flere måneders hardt arbeid er det veldig deilig å endelig se resultatet av arbeidet. Det skal bli spennede se hvordan kultur-Norge tar imot prosjektet vårt, sier daglig leder Raymond Julin.

Fyller et tomrom

Kulturo har foreløpig knyttet til seg et tyvetalls frilansjournalister som skal være med å drive nettstedet, og Henrik Salthe tror kulturo vil levere noe som leserne har lyst på.

- Vi føler at vi fyller ett tomrom i medie-Norge. Med høyt profesjonalitetsnivå og utfyllende tekster skal vi klare å finne våre egen nisje. I tillegg drar vi nytte av Orkla-maskineriet på mange måter, og har god oppbakking derfra. I første omgang vil det gi seg utslag i at vi vil inkludere norges beste prisguide, prisguide.no, i siden vår, slik at vi ikke bare kan fortelle leserne våre hvilke plater og filmer de bør kjøpe, men også hvor de bør kjøpe dem, forklarer Henrik Salthe.

Siden lanseres fredag 17. februar klokken 12.00.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Raymond Julin
Daglig leder
raymond@kulturo.no
Tlf: 90640936

Henrik Salthe
Ansvarlig redaktør
henrik@kulturo.no
Tlf: 92450956

(Kilde: Kulturo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen