Ny karaoketelefon

Toshibas nye satsning på det japanske markedet retter seg spesielt mot de musikkinteresserte - og da spesielt de med et godt forhold til karaoke. Selskapets nye V601-modell skal nemlig etter planen kunne fungere som en fullblods karaoke-stasjon.

Karaokefunksjonen på V601 fungerer ved at man laster ned en karaokesang. Så kobler man opp telefonen mot TVen og synger løs. Stemmen din blir oppfattet av telefonens mikrofon og sendes ut gjennom høyttalerne på fjernsynet sammen med låten du synger til. Teksten til sangen dukker opp på mobilskjermen.

Ideen bak telefonen er nok at man skal kunne få lettet på tonene selv om man er på farten rundt omkring. Med V601 kan man for eksempel koble telefonen opp mot hotell-TVen når man er ute og reiser.

Og for de som lurer, ja V601 kan også brukes som telefon. Den har også et saftig 1,3 Mpikselkamera til å ta bilder med og to lekre fargeskjermer. Ellers er lite informasjon lekket om den nye telefonen, som snart ankommer butikkhyllene.

Om du er en av de som hater at enkelte sprer privatlivet sitt utover bussen ved hjelp av mobiltelefon, og tenker at karaoke-telefonen blir spikeren i kisten - fortvil ikke. V601 vil ikke komme til Norge siden den for øyeblikket kun er lisensiert ut av Toshiba til Vodaphone i Japan.

Men skulle konseptet bli en suksess der, vil det jo alltids være en sjanse for at en lignende telefon finner veien vestover også...


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen