Ny kamerakjempe fra Sony Ericsson?

Det går sjelden lang tid mellom hver gang det dukker opp ryktebilder av Sony Ericsson-telefoner. Noen viser seg å være ekte, mens andre er forfalskninger.

Nylig publiserte det kinesiske nettstedet iphone.com.cn bilder av det som skal være en uferdig versjon av Sony Ericssons neste kamerakjempe.

Telefonen som er avbildet bærer Cybershot-logoen, og skal ha en oppløsning på fem megapiksler. Mye tyder altså på at det er oppfølgeren til K850i det er snakk om.

Dersom teksten på kameradekselet viser seg å stemme, kan vi også vente oss 3 x optisk zoom, noe som vil gi langt bedre kvalitet enn digital zoom, som er det vanlige i mobiltelefoner. Årsaken til dette er at det er optikken som tar seg av å forstørre motivet når du bruker optisk zoom. Med digital zoom lager programvaren en kunstig forstørrelse av bildet.

Det skal understrekes at telefonen på ingen måte er bekreftet fra offisielt hold, og vil nok heller ikke bli det på en god stund. Ihvertfall ikke hvis det stemmer at dette er oppfølgeren til K850i, som fremdeles ikke har nådd butikkhyllene.

(Kilder:Mobil.se, Intomobile, iphone.com.cn)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen