Ny Ipod klar om to uker

Apple har de siste dagene skapt en ryktestorm på nett. I flere uker har det vært kjent at det vil komme en rekke nye produkter i høst. Nå sies det at lanseringen kun er to uker unna.

Datoen er satt
Kun dagen etter at han avslørte utseendet på nye Ipod Nano har bloggeren Kevin Rose gått ut med en dato for lanseringen, ifølge Ars Technica. Den magiske dagen blir 9. september, har han påstått ovenfor nettstedet This Week in Tech. Om opplysningene er holdbare er usikkert, men de stemmer godt overens med tidligere rykter og september er tradisjonelt en måned da Apple lanserer nye Ipoder.


Slik vil nye Ipod Nano muligens se ut.

Mange rykter
Bortsett fra nye utseende til Ipod Nano og lansering av ny utgave av Itunes er det lite som vites om lanseringen. Ifølge Kevin Rose vil Ipod Touch kun få en mindre kosmetisk endring. Nettstedet Macrumors har derimot kommet over opplysninger om at den nye Ipod Touch vil komme med GPS. Apple selv vil som vanlig ikke kommentere påstandene, men selv har de nok lite i mot at ryktene løper på denne måten. For forbrukere er den mest positive nyheten så langt at Apple vil sette ned prisen på sine produkter.

Om noe av dette stemmer får vi vente til 9. september med å se.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen