Ny iPhone til sommeren

Det går til stadighet rykter rundt Apple og deres produkter, og mye har vært spekulert rundt neste versjon av iPhone og iPhone OS 4.

Nå er det ærverdige Wall Street Journal som ser ut til å sitte på innsideinformasjon, og skriver at Apple for tiden jobber med en ny iPhone som skal debutere til sommeren. I tillegg ser det ut til at Jobs og co jobber med en egen versjon til den amerikanske operatøren Verizon Wireless.

Engadget.com har til og med fått fatt i en lanseringsdato – 22. juni er dagen som alle Apple-interesserte der ute bør merke av i kalenderen. Det er rundt ett år etter at vi så iPhone 3GS bli lansert, og på linje med lanseringshyppigheten Apple er kjent for. Og navnet spekuleres i å bli iPhone HD – noe som betyr at Apple må få opp antallet piksler for å konkurrere med HD2, EVO og de andre høyoppløste håndsettene som allerede nå inntar markedet.

Mer usikkert er de nøyaktige spesifikasjonene, men det spekuleres i en 960 x 640 pikslers skjerm, et kamera i front for videosamtaler, en iPad-sk A4-prosessor og mulighet til å kjøre flere programmer samtidig i iPhone OS 4.

Det ser også ut til at taiwanske Hon Hai Precision Industry fortsatt har kontrakt med Apple og produserer iPhone også videre.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen