Ny Iphone kan få turbo-3G

Det har vært ekstremt mye snakk om en 3G-versjon av Apple Iphone i det siste. Flere eksperter har uttalt seg, og de fleste hevder at den skal dukke opp i løpet av juni.

Hackerne bak opplåsningsprogrammet Ziphone har gått gjennom koden til den nye programvaren og funnet det de mener er bevis for 3G-brikken til den kommende telefonen. Den brikken skjuler mye spennende teknologi.

Bevis for turbo-3G?
For i koden til programvareversjon 2.0 til Iphone har de funnet referanser til SGold3. Siden brikkesettet i den originale Iphone heter SGold2 er det vel ikke så overraskende hvis dette er brikken som blir plassert i en eventuell 3G-versjon av Apples mobil.

S-Gold3H eller PMB8878, som brikken egentlig heter, skjuler som sagt en del teknologi som kan glede kommende Iphone-brukere. For i tillegg til støtte for kamera med fem megapiksler og støtte for høyoppløselig videoavspilling har brikken mulighet for turbo-3G opp til hastigheter på hele 7,2 Mbps.

Nå er det langt fra sikkert at en ny Iphone vil ha alt dette inkludert, men det er i hvert fall oppløftende at muligheten ligger der.Nytt utviklingsverktøy
Apple lanserte denne uken en ny versjon av sitt utviklingsverktøy til Iphone. Denne versjonen fikser flere feil i programvaren, samt ny funksjonalitet.

Interesserte utviklere kan laste ned den nye versjonen fra nettsidene til Apple. Her ligger det også nye opplæringsvideor til verktøyet

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen