Ny Iphone-konkurrent på torsdag?

Det er lenge siden Palm var aktiv og i rampelyset. Bildet viser Palm Centro som ble lansert i slutten av 2007.
Det er lenge siden Palm var aktiv og i rampelyset. Bildet viser Palm Centro som ble lansert i slutten av 2007.

I over et år skal ingeniørene hos Palm ha jobbet med sitt nye operativsystem Nova, i håp om å ta tilbake markedsandeler på mobilfronten. Nå skal ryktene ha det til at operativsystemet, som ennå ikke er offisielt bekreftet, skal lanseres denne uka på arrangementet Consumer Electronics Show i Las Vegas. 

Ny mobil i samme slengen?

Det har også gått rykter om en ny mobil fra Palm som kanskje lanseres sammen med det nye operativsystemet, og Palm har bekreftet at de har noe i den sjangeren på vei. Ifølge ryktene skjer dette på torsdag, og i norsk tid blir dette torsdags kveld eller natt til fredag.

Apples Iphone og RIMs Blackberry-telefoner har lenge herjet det amerikanske mobilmarkedet. Jon Rubinstein, Palms styreformann, uttalte nylig til Business Week at selskapet vil lansere et produkt som konkurrerer med Iphone og Blackberry-mobiler. 

God timing

Ifølge Sci-tech Today kan dette være en god tid for Palm å lansere en ny telefon, ettersom smarttelefonsalget går bra for tiden. Dette til tross for at analytikere regner med at mobilmarkedet dabber av i denne finanskrisen. 

Det trengs ikke en analytiker til for å se at det er lenge siden Apple og RIM har lansert nye mobiltelefoner, og Iphone- og Blackberry-hysteriet kanskje har dabbet litt av. Dermed er sannsynligheten stor for at Palms eventuelle lansering får stor oppmerksomhet.

(Kilder: Sci-tech Today)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen