Ny Internet Explorer kommer

Internet Explorer 7.0 vil inklude anti-spyware-funksjonalitet, sannsynligvis basert på Microsoft AntiSpyware, som nylig ble kjøpt fra GIANT. Anti-virus-funksjonalitet vil det også være plass til, etter at Microsoft kjøpte teknologi fra Sybari.

Tidligere har Microsoft holdt fast på at neste versjon av Internet Explorer skulle komme i lag med Windows Longhorn, som er neste generasjon av Windows. Longhorn skal etter planen slippes i 2006, men Microsoft har i den siste tiden fått mange tilbakemeldinger fra kunder om at det var på tide med en oppdatering.

Hvorfor? Fordi vi hørte på våre kunder, analytikere og forretningspartnere. Vi hørte en klar melding; 'Ja, XP SP2 gjør situasjonen bedre. Vi vil ha mer, fortere. Vi vil ha sikkerhet i tillegg til kompabiliteten og utvidbarheten IE gir oss, og vi vil ha det på XP', skrev Dean Hachamovitch på Microsofts Internet Explorer-blogg.

Microsoft har ikke utelukket en versjon av IE7 for Windows 2000, men planene er foreløpig bare å gi ut en slik versjon for Windows XP med Service Pack 2.

Kilder: IEBlog, BetaNews

Kommentarer (9)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen