Ny I-Mate-smarting til Norge

Alternativ tekst mangler

  I-Mate PDAL

Dimensjoner: 11,2 x 5,6 x 1,7 cm, 116 gram

Teknologi: GSM 850, 900, 1800, 1900, GPRS, EDGE, blåtann, Wi-Fi .

Maskinvare: 64 MB innebygget minne.

Skjerm: Trykkfølsom, 65 000 farger, 240 x 320 piksler.

Kamera: 2 megapiksler.

Øvrig: Redigering av MS Office-filer,

I-Mate lanserte i forrige uke den nye smarttelefonen PDAL. Den norske leverandøren One2Com bekrefter nå ovenfor Amobil at den nye modellen kommer hit til lands allerede i desember.

PDAL er en PDA-telefon med stor trykkfølsom skjerm i front. Du navigerer enten med å trykke direkte på skjermen med den medfølgende pennen, eller ved å bruke den femveis navigasjonstasten som er nedenfor skjermen.

Skjermen er på 2,4 tommer, og har en oppløsning på 240 x 320 piksler. Operativsystemet er Microsoft Windows Mobile 5. Det betyr at PDAL kan håndtere Microsoft Office-filer, hendholdsvis Word-, Excel- og Powerpoint-filer.

Under panseret er det en prosessor på 200 MHz. Minnekapasiteten er på 192 MB, men kun 64 MB av dem er tilgjengelig for brukeren. Du kan utvide minnekapasiteten med et minnekort av typen MicroSD. Kameraet har en oppløsning på to megapiksler, har 4x zoom, og kan ta opp video.

Ingen 3G
PDAL har kvadruppelbånds GSM, som betyr at den kan bruke i alle verdens GSM-nett. Videre har den fått EDGE som gir høyere hastighet for eksempel i de norske GSM-nettene. Men 3G har den ikke.

Av mer lokale teknologier har den fått Wi-Fi, slik at du kan koble den til det trådløse hjemmenettverket. Blåtann er også på plass, og A2DP åpner for å høre på musikk med trådløse hodesett. Blåtann-versjonen er dessverre bare 1.2, og ikke 2.0 som ville gitt bedre overføringshastigheter.

(Kilder: One2Com, I-Mate)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen