Ny hybrid fra T-Mobile

Teleoperatøren T-Mobile har i motsetning til mange andre teleoperatører satset for fullt på å selge enheter under egen merkevare. Et av selskapets mest kjente produkter, er den telefoni-utstyrte PDAen MDA, som er en noe modifisert versjon av O2 XDA. Nå har selskapet begynt å antyde hva vi kan vente av oppfølgeren.

Denne gangen er det Microsofts Windows Mobile 2003 for Pocket PC Phone Edition som ligger i bunn for enheten, som enda ikke har blitt gitt noe offisielt navn. T-Mobile har også holdt tett om prosessorhastigheten og minnekapasiteten til den kommende enheten, men har røpet at begge deler har blitt oppgradert i forhold til originalens 206 MHz StrongARM-prosessor og 32 MB med minne.

Det vi har fått bekreftet er at skjermen til den nye MDA-enheten vil by på 65536-fargers fargedybde og by på en 320x240 pikslers oppløsning, og dermed ligger opp mot spesifikasjonene til andre Pocket PC PDAer på markedet i dag.

T-Mobile har valgt å hive seg på den siste tidens trend med integrerte digitalkameraer, og lover et kamera med 640x480 pikslers oppløsning. Bildene man tar med enheten kan selvsagt sendes videre med en MMS-melding eller behandles med et bilderedigeringsprogram.

Dagens annonsering kan tyde på at en ny versjon av O2 XDA også er rundt hjørnet. I såfall er det ikke usannsynlig at vi også vil få stifte bekjentskap med den nye hybrid-enheten også her til lands.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen