Ny HTC med superskjerm?

HTC ser ut til å ha en ny mobil på trappene. Nykommeren skal hete Touch HD og ha heftige spesifikasjoner.

Det kan se ut som navnet står for High Definition, for skjermen har nemlig ifølge ryktene en full WVGA-oppløsning, nærmere bestemt 800 x 480 piksler. Dette er den samme oppløsningen som du finner i Sony Ericsson Xperia X1.

Oppløsningen sørger for at du kan vise mange fulle nettsider helt uten forminskninger, som ofte måler 800 piksler i bredden. Alt tilsier også at bildet er sylskarpt. Hvor stor skjermen er fysisk, sier ikke ryktene noe om.

Størrelsen på Touch HD ser ut til å bli marginalt mindre enn Iphone, med sine 11,5 x 6,28 x 1,2 centimeter.

Mye lik Pro

De øvrige spesifikasjonene som fremkommer av ryktene, tyder på at Touch HD blir ganske lik Touch Pro. Prosessoren skal være av samme type som på Touch Pro, med en klokkehastighet på 528 MHz. Batteriet er på 1350 mAh.

Av minne har enheten ifølge ryktene 512 MB lagrinsplass som kapres av operativsystemet, 256 MB hurtigminne og 32 MB hurtigminne som tilhører prosessoren.

GPS og fem megapiksler

I likhet med Touch Pro, skal Touch HD få innebygget GPS. Kameraet er imidlertid oppgradert fra 3,2 til 5 megapiksler. På toppen av telefonen skal det sitte en vanlig 3,5 millimeters minijack-utgang, som tillater deg å koble til vanlige hodesett rett i mobilen.

Av tilkoblingsmuligheter skal super-3G være på plass, og det overrasker oss om Touch HD ikke også får mulighet for å koble til trådløse nettverk (Wi-fi).

Ryktene vil også ha det til at Touch HD kommer i butikken før julenissen kommer. Det finnes imidlertid ikke noe informasjon om pris ennå.

(Kilder: Modaco.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen