Gull i lange baner på den nye Nokia 8800-modellen. (Bilde: Nokia)

Ny gullmobil fra Nokia

Nokias luksusserie, 8800-serien, har fått et nytt tilskudd. 8800 Gold Arte er som navnet antyder en telefon i gull. Den er dekket med 18 karat gull og hvitt lær.

Om du har pengene og og ler av finanskrisen kan du altså satse på denne edle utgaven, som spesifikasjonsmessig er prikk lik Nokia 8800 Carbon Arte. Det vil si at du får en 3G-telefon med 4 GB innebygget minne, to tommers OLED-skjerm og et 3,2 megapikslers kamera.

Med i esken får du ladestasjon i gull og et Bluetooth-håndfrisett med gulldetaljer. Alle detaljene finner du på Nokia.com.

Regn med å betale

Prisen er foreløpig ikke kjent, men med tanke på at karbonfibervarianten begynner på 11 000 kroner bør du regne med at 8800 Gold Arte koster mer.

Dette er for øvrig ikke første gang finnene har tatt en eksisterende modell og dyppet den i gull. også 8800 Sirocco kom i gull, og da vi testet den mente vi at den kanskje var mer harry enn eksklusiv. Men om det er gullmobil du skal ha, og du ikke er villig til å legge ut for en Vertu-telefon i millionklassen, kan dette være veien å gå.

(Kilde: gsmarena.com, nokia.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen