Ny Google Desktop-beta i dag

Nytt i versjon 3 er muligheten til å trekke moduler fra sidebaren hvor du vil på skrivebordet. En kobling med Gmail Chat og Google Talk skal gjøre det lett å sende nyheter, notater og annen informasjon til venner. I tillegg vil det bli mulig å sette et passord på søking, slik at andre ikke kan benytte seg av søkemuligheten.

Om du bruker flere datamaskiner, kan du koble sammen Google Desktop på flere datamaskiner, og enkelt søke gjennom alle datamaskinene. Funksjonen kopierer dokumenter over på maskinen du søker fra, og Google vil oppbevare krypterte kopier av disse filene i 30 dager. Brukerne kan ekskludere filer fra å bli overført på denne måten, og Google Desktop vil ikke overføre passordbeskyttede filer eller sikre websider.

Google Desktop 3 vil også foreslå andre stavemåter når du søker etter ord, dersom du har mange dokumenter som inneholder en annen stavemåte av det du søkte på. Versjonen vil også indeksere ZIP-filer, og vil foreløpig bare bli tilgjengelig på engelsk.

I løpet av kvelden vil den nye betaversjonen dukke opp på desktop.google.com. Det er planlagt at den endelige versjonen vil være klar mot slutten av mars.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen