Ny Gmail gjør inntog

Vi har tidligere fortalt om rykter om at den populære e-posttjenesten Gmail skulle oppgraderes. Nå begynner den nye versjonen å komme på plass, i hvert fall delvis. Det gjelder likevel ikke alle språkversjoner, tilsynelatende kun den engelske.

Endre språkversjon

Dersom du for eksempel bruker den norske Gmail-varianten, kan du endre til engelsk språkversjon via menyvalget Innstillinger, Språk, Gmail-visningsspråk, velge English og trykke deretter på Lagre endringene nederst på siden.

Hensikten med å endre språkversjon er å kunne se de nye funksjonene. Du kan på en enkel måte skifte tilbake til norskspråklig versjon dersom du ønsker det, via det samme menyvalget.

Blant nyhetene er at funksjonen som styrer kontaktlisten er blitt forbedret. Den er nå organisert på en annen måte enn i den gamle versjonen.

Gmail har fått en "Older version"-lenke som gjør det mulig for brukeren å gå tilbake til den gamle versjonen dersom dette er ønskelig. Dette er trolig et midlertidig tiltak mens brukeren blir vant til den nye versjonen.

Mer om Gmail

Les også vår Gmail-guide og se artiklene fra vårt arkiv litt lenger ned på siden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen