Ny fotoskanner fra Epson

Epson lager fortsatt nye modeller av skannere, som gjør at vi kan digitalisere de analoge bildene våre. Mange av oss er ferdige med den jobben nå, mens andre fortsatt fotograferer med film. For disse har Epson laget en skanner som er fleksibel på hva den skanner, og som holder høy hastighet.

Med lampe også i lokket, kan du skanne lysbilder hvis du ønsker.
Med lampe også i lokket, kan du skanne lysbilder hvis du ønsker.

I disse tider, der energiforbruk får mye fokus, passer Epson på å fortelle oss at den nye V600 er energieffektiv. Det er selvfølgelig fint, men det er kanskje et større problem at alle skal kjøpe nye varer hele tiden, enn hvor mye strøm en skanner bruker. Energiøkonomiseringen kommer ved at lampen benytter LED til å lyse opp originalen. Det bør også gi lang brukstid på lampen, så den ikke vil være nødvendig å skifte. Lampen trenger heller ingen oppvarmingstid, så du kan begynne å skanne umiddelbart etter at skanneren er slått på.

V600 støtter skanning av papirbilder opp til A4+, og dessuten negativer og lysbilder i 35mm og mellomformat. Muligens også andre formater, men det har vi ikke fått informasjon om.

Oppløsningen er på 6400 dpi og med Dmaks 3,4. Du kan naturligvis skanne andre ting enn bilder også, dersom du ønsker det.

V600 kommer i salg 5. oktober til en veiledende pris på 2599,- kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen