Ny Focus på film

FilminFocus.com er en nytt nettsted som prøver å gå lengre for å tiltrekke seg publikum enn de vanlige nettsidene til studioer, som viser teaserer fra deres filmer for å markedsføre dem.

Nettsiden vil gi en stor rekke artikler om aktuelle og klassiske filmer, og vil også prøve å skape et nettsamfunn rundt artiklene. Redaktør fra Filmmaker magazine, som Focus har et partnerskap med, vil være kurator og gi artikler til nettsiden. En annen partner, utgiveren av filmbøker, Faber & Faber, vil også være med på å forme sidens innhold, skriver Hollywood Reporter.

- Vi har lyst å skape noe som ikke bare er en sladder side og heller ikke bare forretningsnyheter, men et sted man går om man virkelig er seriøst interessert i film, sier James Schamus, sjef for Fokus, og forsetter med å si.

- Det skal være en side hvor man kan gå for nytt innhold hver dag og hvor du også kan diskutere med samfunnet rundt siden.

Focus har også en produksjonssamarbeid med Random House, et av USAs største foreleggere, som også er partnere i FilminFocus.com. Med denne siden vil Focus prøve seg på det farlige minefeltet med å krysse journalistikk og markedsføring.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen