Ny firmware til Canon EOS 600D

Ny firmware til Canon EOS 600D

Det har kommet en ny firmware-oppdatering til Canon EOS 600D, som vi var svært fornøyde med her på Akam. Den nye firmware-versjonen har fått nummeret 1.0.1 og skal fikse noen mindre problemer knyttet til kameraet.

Gjenkjenning av kameraet

Firmware versjon 1.0.1 har to forandringer. Den første dreier seg om klargjøring av språket på forklaringen av den digitale zoom-funksjonen for filming som man kan lese på LCD-skjermen.

Den andre oppdateringen er kanskje litt viktigere, da den løser et problem som har oppstått i enkelte tilfeller. Noen ganger når man kobler kameraet til en PC med en USB-kabel, har det hendt at datamaskinen ikke har klart å gjenkjenne kameraet. Dette skal nå bli fikset med versjon 1.0.1.

Last ned

Firmware-oppdateringen har en størrelse på 13,4 MB og passer til Windows 7, Windows 7 (x64), Windows Vista, Windows Vista (x64) og Windows XP.

Støttede språk er engelsk, fransk, spansk, japansk og kinesisk, og disse språkene dukker også opp i instrukser på PDF-format, som kan være lurt å lese i forkant av installering.

Versjon 1.0.1 kan bli lastet ned fra Canons offisielle nettsted.

(Kilde: Canon)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen