Ny Firefox med Intel-Mac støtte

Mozilla Foundation har nå sluppet Firefox 1.5.0.2. Denne gangen er det lagt inn støtte for Intel-Mac datamaskiner, og en rekke sikkerhetshull er nå blitt fikset. Enkelte av disse sikkerhetshullene er av det danske sikkerhetsselskapet Secunia karakterisert som meget kritisk.

Firefox 1.5.0.2 fikser blant annet en kritisk sårbarhet som gjør at en angriper kan ta over kontrollen av PCen din. Mozilla Foundation mener selv denne oppdateringen er ganske kritisk, og oppfordrer brukere til å installere den nye versjonen så fort som mulig. De mener også at Firefox 1.5.0.2 gir en mer stabil og sikrere nettleser, og at den gir bedre ytelse enn tidligere versjoner.

Du kan laste ned den nye Firefox-versjone fra denne siden, men de som har Firefox 1.5 fra før vil snart få, eller har allerede fått automatisk melding om nedlasting av den nye Firefox-versjonen.

Les mer om Firefox 1.5.0.2 på mozilla.com.

De som har lyst å prøve Firefox 2.0 Alpha 1 kan laste den ned fra ftp.mozilla.org. Klikk deg videre til win32/enUS/ hvis du bruker Windows. Vær oppmerksom på at dette er en testversjon på et tidlig utviklingsstadium, og bør derfor kun brukes for å teste og ikke som en standardnettleser.

Kilde: Cnet news.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen