Ny fellesorganisasjon for fotografer og fotografiet

Pressemelding:

Foto-Norge er navnet på en ny fellesorganisasjon som vil samle landsdekkende organisasjoner, forbund og foreninger. Ca. 6000 fotografer som arbeider med fotografi og film står bak prosjektet.

Endelig har det lykkes å finne plattform og løsninger som alle aksepterer, og som skal arbeide for å s tyrke fotografiet og film i samfunnet, gjennom kunnskap, forståelse og respekt, og å arbeide for gode og varige forhold for og mellom medlemsorganisasjonene

Fellesorganisasjonen Foto-Norge skal arbeide både internt og eksternt og være fotografenes og fotografiets talerør overfor politikere, myndigheter, medier, utdannings-institusjoner og potensielle sponsorer.

Nettstedet www.Foto-Norge.no vil etter hvert komme på lufta med aktuell informasjon, nyheter og linker til medlemsorganisasjonene. Foto-Norge har foreløpig adresse i Rådhusgata 20 i Oslo.

Foto-Norge har følgende med seg: Norges Fotografforbund; Institusjonsfotografenes Forening; Norske Reklamefotografer; Pressefotografenes Klubb; Forbundet Frie Fotografer; Norske Naturfotografer; Biofoto; Norges Skolefotoforbund; Preus museums venner – Norsk fotohistorisk Forening og Norsk Selskap for Fotografi. To foreninger for norske filmfotografer er også invitert til å være med.

Konstituerende møte med valg av styre og representantskap blir avholdt 22. juni i Oslo. Utad vil den nye fellesorganisasjonen presentere seg på Fotografiets Dag i Horten 22. august.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen