Ny Exchange-klient til Nokia

Ny Exchange-klient til Nokia

Nokia har oppdatert Mail for Exchange, gratisprogrammet som brukes for å holde e-post, kalender og kontaktliste oppdatert via mobilnettet. Siste versjon heter Mail for Exchange 2.1, og har støtte også for de aller nyeste Nokia-mobilene. 

Les også:
-
Nå får du Exchange-støtte på iPhone
- Herlige lille Momail nå på norsk
- Mobil e-post gagner familien

Dermed kan også de nye modellene N81, N81 8GB og N95 8GB brukes med programmet. 

Delt løsning
Endringene i programvaren er ikke så store, men blant annet kan du nå laste ned funksjonen som søker etter delte kontakter på serveren som en egen applikasjon (oppslag i global adressebok).

I tillegg er det fikset noen småproblemer innen områdene nettverkstilkobling, behandling av møteinnkallelser og visning av spesialtegn. 

Heartbeat
I tillegg slipper du å sette ”hjertefrekvensen” selv. Hjertefrekvensen er Nokias litt pussige navn for intervallsettingen som avgjør hvor ofte mobilen skal sjekke dataforbindelsen. I den nye versjonen er dette ikke lenger en statisk verdi, men optimaliseres automatisk i forhold til dataforbindelsen du bruker.

ActiveSync-klienten krever at du har e-posten din på en Microsoft Exhange-server. Dersom du eller bedriften din ikke har egen Exhange-server kan du leie tjenesten fra ulike tilbydere av såkalt ”Hosted Exchange”.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen