Ny dual-sim til Skandinavia

Den første versjonen av Duplii.
Den første versjonen av Duplii.

Mobiltelefoner med to simkort har lenge eksistert i Asia, og gjør at folk lett kan bruke én og samme telefon til både jobb og privat.

I Norge eksisterer det foreløpig ikke noen dualsim-telefoner, men det ser ut som om konseptet nærmer seg sakte men sikkert. Verzio Duplii 2.0 er på vei til Skandinavia.

Duplii 2.0 er oppfølgeren til den tidligere dualsim-modellen Duplii. En av svakhetene med den forrige versjonen var at du kun kunne bruke ett 3G-kort, mens det andre måtte være et gammeldags GSM-kort. Duplii 2.0 støtter to 3G-kort.

Telefoner med støtte for to simkort har vært en liten nøtt for produsentene, og veldig mange av modellene som finnes rundt i verden i dag må slås av og på hvis du skal bytte mellom de forskjellige simkortene. Duplii 2.0 har nemlig dedikerte antenner for hvert abonnement, slik at du både kan ta i mot samtaler og tekstmeldinger på begge nummerene om hverandre.

Duplii 2.0 byr ellers på en 2,2 tommers skjerm, 3G, radio og et kamera som tar bilder i to megapikslers oppløsning. Prisen er foreløpig ikke kjent, men telefonen skal komme i salg i danske nettbutikker i løpet av den neste måneden. Telefonen skal være konfigurert for både norsk, dansk og svensk språk.

(Kilder: Mobil.se, Verzio)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen