Ny dametruse varsler heit mus

Ny dametruse varsler heit mus

Nå kan du kjøpe eit ruse som gjør at du i hemmelighet kan spore kjæresten og følge med på temperaturen i trusa hennes.

Ei dametruse med innbygget GPS-mottaker og temperatursensor er siste skrik for den sykelig sjalu partneren. Teknologien er gjemt unna i en liten blomst som pryder trusa. Det hele drives av et lite klokkebatteri, og data fra trusa kan leses i sanntid på en mobiltelefon eller PC.

I følge produsenten skal du kunne følge brikkens bevegelser på et kart på skjermen. Når temperaturen stiger vil du få beskjed, en funksjon leverandøren hevder kan hjelpe foreldre som sliter med å få barn.

Denne typen overvåkning er selvsagt ikke lovlig i Norge, med mindre du overvåker egne barn eller har den overvåkedes uttrykkelige samtykke. Produsenten går heller ikke av veien for å anbefale systemet til foreldre med jenter i puberteten. 

Syk mann?
På produsentens hjemmesider finnes sågar to bevitnelser. En er gitt av ”David”, som hevder han har kjøpt en rekke slike truser til sin datter for å kunne følge med på hva hun driver med. – I stedet for å bli overbeskyttende utstyrte jeg henne med ”forget-me-not”-truser. Når temperaturen blir for høy ringer jeg og avbryter henne, eller vi plukker henne opp.

- Det eneste vi savner er et videokamera, men det kommer kanskje i versjon 2?, spør den ikke overbeskyttende faren.
Vi vil på det sterkeste anbefale David, og alle andre som mener videokamera i datterens truse er en god ide, om å oppsøke hjelp - fort! 

Utroskap
Det andre sannhetsvitnet, "Tim", hevder at han ved hjelp av trusa fulgte konas bevegelser i flere uker. På den måten avslørte at hun hadde seg med en kollega i arbeidstiden.
Nå er han kjempeglad for at han ble reddet fra et dårlig ekteskap, og hevder han har beviser som han og advokaten hans kan slå i bordet med under de forestående skilsmisseforhandlingene. 

Trusene kommer i flere snitt, og varierer i pris fra ca 650 kroner (enkel modell) til ca 1000 kroner (med pulssensor). I følge produsenten er de for øyeblikket utsolgt ...

(Bak nettstedet som angivelig selger trusene står jentegruppa The Panty Raiders, som har gjort det til en sport å få medieoppmerksomhet rund prosjekter som dette.)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen