Ny Communicator i høst?

Alternativ tekst mangler
Nye surfemaskiner og ny Communicator er på vei, skal vi tro rykter.

Det går rykter om at Nokia vil slippe nye telefoner neste måned. Nokia skal nemlig holde to produktlanseringer i november, skriver Mobil.se. Men hvilke produkter kommer finnene til å presentere?

Det er allerede mer eller mindre klart at Nokia vil slippe oppfølgere til sin 770 Internet Tablet. Dette har Nokia bekreftet, men om disse vil dukke opp allerede neste måned er fortsatt et åpent spørsmål. Likevel er det ikke usannsynlig, siden det skal holdes to forskjellige produktlanseringer.

Men om den ene lanseringen skal være slipp at nye Internet Tablet-er, hva skal Nokia slippe under den andre lanseringen? Svaret er, i følge spekulasjoner, nye E-telefoner. Det er nemlig rundt ett år siden Nokia sist presenterte telefoner i E-serien.

Den russiske nettsiden Mobile Review har presentert skisser av det som skal være en ny telefon i Communicator-serien, som nå skal innlemmes i E-serien. I følge nettstedet viser skissene E90, en telefon med fullt tastatur og en skjerm som skyves opp.

Rykter sier at E90 har innebygget super-3G, eller HSDPA om du vil, og om Nokia er tro mot sitt eget Communicator-konsept vil E90 også inkludere Wi-Fi. Det sies også at Nokia denne gangen har forkastet Series 80-systemet som har vært brukt i tidligere Communicatorer, til fordel for Series 60. Series 60 er menysystemet Nokia bruker i de fleste av sine smarttelefoner.

Rykter er ofte bare rykter og bør tas med en spade salt, men skissene til det som skal være E90 stammer visstnok fra Nokia selv. Det er også verdt å merke seg at skissen av E90 har versert på internett i flere uker allerede. Uansett er det langt fra sannsynlig at vi har en spennende Nokia-høst foran oss.

(Kilde: Mobil.se, Mobile-review.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen