Ny Bravia-serie med MPEG-4

Sonys Bravia tv-er har alltid vært en designfavoritt for meg personlig, og med fine spesifikasjoner har jeg også godtatt den stive prisen. Nå er tre nye modeller på trappene.

Litt overraskende har Sony valgt å satse på mindre modeller i den nye serien, og 26, 32 og 37 tommer, appellerer nok ikke til de aller mest kresne brukerne. Integrert MPEG-4 bakkenettmottaker vil imidlertid være kjærkomment for mange i disse dager.

Klar for RiksTV
Sony Bravia V4500-serien kan også skilte med WXGA (1360x768 oppløsning) og LCD-panelet gir et høyt og dynamisk kontrastforhold på 33.000:1 for utgavene på 26 og 32 tommer.

- Den stilsikre og brukervennlige Bravia V4500-serien tilbyr god hjemmeunderholdning, uavhengig av om man liker TV, film eller spill. Med innebygd bakkenettmottaker slipper du ekstra boks, kabler og fjernkontroll, og kan nyte TV-bilder med fremragende kvalitet, sier Kjell Ove Marienborg, Trade Marketing Manager i Sony Norge i en pressemelding.

De tre forskjellige modellene er priset til 8.500, 10.000 og 13.000 kroner, og vil være tilgjengelige i begynnelsen av juni.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen