Ny bookingsjef til Quart

Toffen Gunnufsen har som kjent sluttet i festivalen han en gang startet, og begynt arbeidet med den konkurrerende Hovefestivalen. Det har de siste ukene vært usikkert hvem som vil ta over plassen som bookingsjef for norges største populærmusikkfestival, men nå er det klart at bergenseren Jørgen Skauge har fått jobben.

- Jeg må innrømme at det var hakket før evig lykke å få den telefonen. Nå har jeg vært i funksjon i en uke, og jeg har rukket å legge inn bud på hovedband til neste års festival, sier Skauge til Fædrelandsvennen.

Lang CV

Skauge har bodd i Kristiansand de siste årene og studert økonomi ved Høgskolen i Agder. Han har også fram til i vår vært bookingsjef på studentutestedet Østsia i Kristiansand. I tillegg til dette har han jobbet på kulturhuset Samsen, og engasjert seg i det idealistisk drevne bookingselskapet Trash Pop, samt jobbet som bandserviceassistent på Quarten. Før Skauge flyttet til Kristiansand var han også aktiv på Hulen i Bergen.

Skauge har også vært en av ildsjelene bak studentorganisasjonen Phonic Youth, som intitiativtakerne selv klassifiserte som et "forum for musikkinteresserte".

Får hjelp

Ifølge Dagbladet får Skauge bookinghjelp fra Gunnar Eide Productions og EMA Telstar, som begge to er blant de største bookingselskapene i Skandinavia.

Jørgen Skauge tar bare over Toffens stilling som bookingsjef. Helge Josdal (35) tar over Toffens oppgaver som festivalsjef. Josdal har vært daglig leder i Quart siden mai i år.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen