Ny bok til påsken

  • Endret

Fra de norske forlagene har vi ikke så veldig mange ny utgivelser.

Edbkunnskap
De har nylig lansert Pedagogisk bruk an ITK, denne boken skal være ment å brukes til lærerbok, inspirasjon eller oppslag for bruk av forskjellige programmer på data. De 9 kapitlelene som er i boka inneholder Word, Excel, PowerPoint, FrontPage, Internet søk, generell databruk og mye mer. Boken er på 336 sider og koster 298,- kroner.

I utlandet har det skjedd noe mer og vi har her vært innom noen av de store forlagene og sett hva de har kommet med.

Fra Que
Que har ikke ligget på latsiden og har bare i April kommet med 6 nye titler, 2 av disse går på administrering av Novell ZENworks. For desktop 4 og server 3 bøkene koster hver 35,99 dollar og er på 500 og 512 sider. De har også kommet med en Study Guide til Novell 6, rettet mot de som vil lære seg Novell 6 og sertifisere seg til CNE. Boken er på 576 sider og koster 62,99 dollar på hjemmesidene til Que. De har også lansert en eksamens forberedelses bok for oppgradering fra Novell 5 til Novell 6 på 464 sider til 26,99 dollar.

 

På Windows siden har de lansert en bok for Windows XP Power Toolkip som er rettet mot mer avanserte brukere som vil ”tyne” ut det maksimale av Windows XP proffesional. Boken har kun noen få grunnleggende temaer. Totalt er boken på 936 sider og koster 44,99 dollar.

Solaris folket har også fått en system administrator opplæringsbok til Solaris 9 som skal inneholde pensumet til 2 forskjellige sertifiseringer. Boken koster 44,99 og er på hele 1008 sider. 

Fra Sybex
Denne måneden lanserer Sybex boken Mastering Windows Server 2003 og de mener at dette er den eneste boken som du skal trenge på dette området. Totalt er boken på 1792 sider og koster 41,99 dollar på Sybex sine hjemmesider. Boken er skrevet av Mark Minasi som har skrevet flere godt selgende Windows server bøker tidligere.

Mer info om boken her

Fra microsoft press
Dersom du planlegger å oppgradere til den nye Office 2003 versjonen, har Microsoft allerede gitt ut en bok som heter First look Microsoft Office 2003. Boken inneholder 240 sider og har en utsalgspris på 19,99 dollar. (selges billigere på kampanje ved enkelte nettbutikker.) Boken som er skrevet i samarbeid med utviklerne inneholder tips og omtaler av de nye tingene i denne Office pakken.

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen