Ny BMW får 16 høyttalere
Teknofil

Ny BMW får 16 høyttalere

I september 2010 annonserte det danske selskapet Bang & Olufsen et samarbeid med den tyske bilprodusenten BMW. Resultatet blir nå synlig i form av Bang & Olufsen High-End Surround Sound System – et høyttalersystem med hele 16 høyttalere for BMWs kommende 6-serie coupé.

De 16 høyttalerne blir drevet av 1200 watt og består av syv tweetere som er kombinert med syv høyttalere for mellomfrekvens. De to siste høyttalerne er subwoofere som blir plassert under setene i front, og skal på den måten sørge for mindre uønskede vibrasjoner og klarere lyd.

Endrer lyd etter omgivelser

Det nye systemet har i tillegg egenskaper som Dynamic Road Noise Compensation – som via en mikrofon bruker lyddata til å justere lyden i forhold til eksterne faktorer som regn og skiftende underlag på veien.

Man får også med modi som Studio Mode og Expanded Mode, som henholdsvis skal sørge for gjengivelse av musikken slik skaperne så det for seg og utvide lydrommet for å gi passasjerene inntrykk av at de er i et større rom.

Bang & Olufsen High-End Surround Sound System kommer med et friskt og stilrent design som skal gli sømløst inn i BMW-ens interiør – komplett med aluminium og LED-lys på enkelte av komponentene.

Tilgjengelighet

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

BMWs 6-serie coupé dukker opp i løpet av høsten 2011 og vil være den første av en rekke BMW-er som blir utstyrt med Bang & Olufsens lydprodukter.

(Kilder: CrunchGear, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen