Ny billigmobil fra Chess

Som eneste mobiloperatør i Norge, har Chess valgt å produsere egne mobiltelefoner som kan selges til en rimelig pris med Chess-abonnement. Den nyeste av Chess-mobilene har fått navnet Xzite, og kommer til å erstatte forgjengeren X-One.  
 
Dette er altså ikke første gang Chess lanserer en mobiltelefon de har laget selv. Over 10.000 Chess-mobiler av typen X-One har blitt solgt siden lanseringen i fjor høst, og nå håper Chess at den nye modellen vil bli enda mer populær.
 
Totalpris 499 kroner
Med abonnementet Chess King kan du nå kjøpe Xzite til 499 kroner. Abonnementet har ingen månedsavgift, men du blir fakturert med minimum 69 kroner hver måned. Per Christian Andersen, administrerende direktør i Chess, sier at den nye mobilen både er billig og bra.
 
- Chess Xzite er en moderne kvalitetstelefon som norske forbrukere skal få til en rimelig pris. Da vi lanserte Chess X-one i fjor høst og deretter Chess X-One Music Edition, fikk den gode skussmål hos kritikerne. Den nye mobiltelefonen har vesentlige forbedringer både på design og innhold, sier Andersen i en pressemelding.
 
- Det blir kanskje den mest teknologisterke og avanserte lavpristelefonen som noen sinne er lagt ut for salg i Norge, legger han til.

Artikkelen fortsetter under bildet

 
Rockealbum inkludert
Xzite har, foruten et 2-megapikselkamera og 3G-støtte, en innebygd musikkspiller der debutalbumet til rockegruppen The Disciplines (tidligere Briskeby) medfølger. Chess-sjefen er godt fornøyd med samarbeidet.
 
- At vi har fått med oss The Disciplines-gutta i lanseringen ser vi på som en spennende mulighet til å både lansere en ny telefon og ett nytt rockealbum i samme pakken. Vi åpner med dette en mulighet for norsk musikkbransje til å bruke våre telefoner til å lansere og promotere nye norske band med en fleksibilitet som få kan matche, sier Andersen.
 
Egenprodusert suksess
Chess-sjefen hevder at forgjengeren X-One har vært en stor suksess, med over 10.000 solgte mobiler på under et år, men røper at Chess har et mål om å selge enda flere av den nye modellen Xzite. Andersen er også overrasket over at ingen andre norske mobiloperatører har begynt å produsere egne mobiltelefoner.
 
- Hvorfor det kun er Chess som igjen lanserer egen mobiltelefon nesten ni måneder etter den forrige modellen, er mer enn jeg våget å drømme om. Jeg regnet faktisk med at de største operatørene ville svare kontant og umiddelbart med egne modeller. Vi er naturligvis glade for å være alene i Norge om egenutviklete mobiltelefoner, sier Chess-sjefen.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen