Ny beta av Windows Defender

Windows Defender vil bli Microsofts beskyttelsesløsning mot spyware og annen malware, og vil være integrert i Windows Vista. Beta 2, som ble sluppet på mandag, har fått et helt nytt brukergrensesnitt, og skal også ha en ny måte å klassifisere programvare på.

Windows Defender beskytter ikke bare mot spyware, men overvåker også kritiske systemfiler for endringer. Dette var også mye av grunnen til at Microsoft valgte å gå bort fra navnet Windows Antispyware. Nye oppdateringer til betaversjonen vil bli levert gjennom Windows Update og automatiske oppdateringer i Windows. Beta 2 har også blitt sluppet i en 64-bits versjon for de som kjører Windows XP 64-bit.

- Vår løsning har alltid vært om mer en standarddefinisjonen på spyware. Vi har alltid sagt at vi vil tilby synlighet og kontroll, sammen med beskyttelse, oppdagelse, og fjerning av potensielt skadelig programvare, inkludert rootkits, tasteloggere og mer, sa Jason Garms i utviklingsteamet til BetaNews.

Du kan selv laste ned og prøve beta 2 av Windows Defender fra Microsoft.com. For å få lastet ned programmet, kreves det at du validerer din Windows-kopi gjennom Genuine Advantage-programmet. Vi understreker at dette er en betaversjon, og at den derfor ikke bør tas i bruk på kritiske maskiner.

Kilde: BetaNews

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen