Ny Apple iPod i dag?


Faksimile av Newsweeks iPod-forside

Apples neste iPod "mister" det trykkfølsomme rullehjulet sitt og plukker opp iPod Mini sitt klikkehjul, blir en milimeter tynnere og får mer effektive menyer. Men den beste egenskapen ligger for én gangs skyld ikke i den fysiske designen; programvaren har blitt dobbelt så smart på å utnytte batteriet, som nå holder i tolv timer.

Dette i følge en artikkel i NewsWeek som ble sluppet på nettet to dager før den skulle på gaten, og ødela for det som skulle være Apple-sjefens overraskelseslansering i dag.

iPod v4 får ellers muligheten til å slette sanger fra playlister i farten, og den kan øke eller redusere tilbakespillingshastigheten på lydbøker med 25 %, i følge MacRumors.com.

iPodene følger tradisjonen med å øke størrelsen på harddisken i stedet for å redusere prisen. Dermed forsvinner 15 GB-utgaven, mens alle de andre iPodene "rykker ned" et hakk i pris. 20 GB vil koste like mye som dagens 15 (ca, 2900 kr), og 40 GB-versjonen vil koste like mye som dagens 20 GB (ca 3690 kroner).

Den "tredje" versjonen (Apple har alltid tre utgaver av produktene sine) ser derimot ut til å ha forsvunnet, eller kommer det kanskje en overraskelse allikevel?

(Kilder: MacRumors.com, NewsWeek)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen