Ny 3G-krabat fra BenQ-Siemens

BenQ-Siemens E81:

Dimensjoner: 9,9 x 4,7 x 1,7 cm, under 90 gram

Teknologi: GSM 900, 1800, 1900, GPRS klasse 10, 3G

Kommunikasjon: Blåtann, USB, MMS, e-post, xhtml.

Batteri: 5 timer tale, 300 timer hvile (3G-nettet)

Minne: 5 MB. Støtte for MicroSD.

Skjerm: TFT, 262 144 farger, 176 x 220 punkter. 1,8 tommer.

Kamera: 1,3 megapiksler, 7 x digital zoom, fotolampe

Øvrig: Mp3-spiller som spiller mp3, acc- og eaac+, Java MIDP 2.0.

Den minste nyheten fra dagens BenQ-lansering heter E81. Dette blir den mest lommevennlige 3G-telefonen fra selskapet så langt.

Ikke bare er telefonen hakket mindre enn Sony Ericssons K600i. Med en tykkelse på kun 1,7 cm, er den også nesten like tynn som BenQs EF81.

Produsenten ser imidlertid ut til å ha gjort en del kompromisser på veien. Blant annet mangler E81 et frontmontert kamera, som gjør at motparten ikke kan se deg når du fører en videosamtale.

BenQs PR-avdeling mener at dette slett ikke er et minus, men heller en bonus. I pressemeldingen forteller de oss at det bakmonterte kameraet lar andre se hva du ser, noe som gir "mobilkommunikasjonen ekstra visuell verdi". Javel.

E81 mangler også EDGE, i likhet med samtlige av de andre tredjegenerasjons modellene BenQ har lansert til nå. Det betyr laber hastighet på dataoverføring når du havner utenfor 3G-nettet.

Kameraet til E81 tar bilder i 1,3 megapiksler oppløsning. Internminnet er ikke større enn 5 MB, men kan utvides ved hjelp av de stadig mer vanlige MicroSD-kortene. I følge pressemeldingen skal telefonen kunne håndtere kort på opp til 1 GB.

BenQ profilerer E81 som en musikktelefon, og skryter blant annet av muligheten for å laste ned eller strømme mp3-filer fra nettet over 3G-forbindelsen. Telefonen har også en egen direkteknapp for å starte opp musikkspilleren, men mangler egne taster for å skifte sang og stoppe og starte musikken.

E81 kommer i salg i Europa i løpet av september. Prisen er ennå ikke satt.

(Kilder: BenQ-Siemens, GSM Arena)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen