Tek-redaksjonens Niklas Plikk slår seg løs med Galaxy Note 10.1 og Photoshop Touch.

Ny versjon av Photoshop Touch for små nettbrett

Adobe forenkler mobilappen sin for nettbrett på sju og åtte tommer.

Photoshop Touch slik Adobe presenterer det i Google Play.
Photoshop Touch slik Adobe presenterer det i Google Play.

Photoshop Touch er en av de nettbrett-appene som har imponert oss mest den siste tiden. Nå er appen tilgjengelig i versjon 1.4, og nyheten er at det er enklere å bruke på mindre skjermer.

Samtidig som mobilene blir større og større, er nettbrettene i ferd med å bli mindre. Etter nettbrettenes spede start, med nesten bare 10-tommere på markedet, har stadig flere toppspesifiserte varianter på sju og åtte tommer dukket opp – her under blant annet iPad Mini, Galaxy Tab 7.7 og Nexus 7.

Bedre menyer

Photoshop Touch er sannsynligvis det nærmeste man kommer en fullfunksjons bilderedigeringsprogramvare på nettbrett, men på de minste utgavene har knapper og menyer vært for små til å fungere skikkelig.

I den nye utgaven har Adobe økt størrelsen på disse elementene, slik at appen også er god å bruke på mindre skjermer. I tillegg har Adobe lagt til bedre støtte for sosiale medier, og en rekke nye trykkfølsomme tegnepenner.

Fortsatt ikke på store mobiler

Vi tok en grundig titt på Photoshop Touch da vi testet Galaxy Note 10.1. Gå rett til omtalen av Photoshop Touch i testen av Galaxy Note 10.1.

Bedre grensesnitt kunne gjort Photoshop Touch til en fabelaktig kompanjong på en av de store hybridmobilene, men så langt vi kan se er appen fortsatt ikke tilgjengelig i Google Play når vi søker fra Samsung Galaxy Note II.

Photoshop Touch i app-butikkene

(Kilde: idg.se)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen