(Bilde: Google Play/montasje)

Ny versjon av Google Play Spill er klar

Gir bedre støtte for flerspiller-spill på Android.

Apple har Game Center, Microsoft har Xbox Live-huben, og Google har lenge hatt en halvhjertet satsning på "Play Spill". Det handler altså om å lage en egen spillprofil, se hva vennene dine spiller og konkurrere mot dem på mobilen. Appen til Google har imidlertid ikke blitt spesielt godt mottatt av brukerne.

Nå har det kommet en oppdatering til Google Play Spill i applikasjonsbutikken. Det gjør tjenesten mye bedre enn den var før, ifølge Phone Arena.

Se hva vennene dine spiller

En ny funksjon er at du kan se hva vennene dine spiller i sanntid via appen. Det gjør det lettere å spille flerspiller-spill sammen. Videre får du se spillinvitasjoner direkte i appen. I tillegg skal det være mulig å søke etter spill direkte i Google Play Spill-appen, i stedet for å kun få opp anbefalte titler.

Utrullingen av Google Play Spill versjon 1.5 begynte onsdag denne uken i USA, men det kan ta litt tid før den dukker opp på din Android-mobil.

I den norske applikasjonsbutikken står det at appen ble oppdatert 5. mars, men samtidig har de ikke skrevet inn ny informasjon under fanen "Dette er nytt". Undertegnede har i skrivende stund fortsatt den gamle versjonen på sin Android-mobil.

Nytt spill fra Candy Crush-skaperne:
Si hei til den nye app-farsotten
»

(Kilder: Phone Arena, Google Play Spill)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen