Snart kan hele stua di bli en del av TV-opplevelsen.
Teknofil
Snart kan hele stua di bli en del av TV-opplevelsen. (Bilde: Illustrasjon: Philips/SyFy/Teknofil.no)

Ny TV-serie kan styre lysene i stua di

Philips Hue-støtte gjør TV-kvelden enda mer spennende.

Om to uker vil den nye sci-fi-TV-serien 12 Monkeys ha premiere i USA. I tillegg til å være en framtidsdystopisk tidsreise-reise, har den enda én detalj som bør varme ethvert nerdehjerte: TV-serien har støtte for smartlyspærene Philips Hue. 

Krever en app

I praksis vil det altså si at hvis du har utstyrt stua di med de smarte lyspærene fra Philips, vil de kunne blinke og lyse i takt med det som skjer på TV-skjermen. Samtlige episoder i første sesong har støtte for de dynamiske lysene, og alt man trenger er en mobilapp som synkroniserer lysene med TV-bildene. 

Skulle man i tillegg ha en relativt ny TV fra Philips vil trolig opplevelsen bli enda bedre. De siste årene har de tross alt utstyrt nesten alle modeller med «ambilight», små LED-lys på baksiden av skjermen som lyser i de samme fargene som TV-bildet viser. 

Ikke første gang

Appen er laget i samarbeid med SyFy, TV-kanalen som har produsert og sender 12 Monkeys. Forrige gang de to selskapene jobbet sammen var på lanseringen av tullefilmen Sharknado 2, som også hadde Philips Hue-støtte. Dette er imidlertid første gang en hel TV-serie kan koble seg opp til smartlyspærene. 

Philips hue er dyrt, men det finnes alternativer: 
Disse smartlyspærene koster bare 90 kroner »

(Kilde: Pocket-Lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen