Rolf-Erik Spilling, konserndirektør i Telenor Digital Services. (Bilde: Telenor)

Ny sjef for Digital Services i Telenor

Rolv-Erik Spilling overtar sjefsstolen.

Rolf-Erik Spilling ble i dag utnevnt til ny konserndirektør for Digital Services i Telenor. Han har inntil nå vært nestsjef i avdelingen.

Digital Services-enheten til Telenor ble opprettet for å kunne utivkle nye tjenester i den digitale økonomien, med spesiell fokus på internettjenester som Telenor-konsernet og dets partnere kan levere i det globale markedet. Blant annet strømmetjenesten Comoyo hører inn under Digital Services-enheten.

– Rolv-Erik Spilling har hatt en rekke, sentrale roller i alle deler av vår verdikjede. Hans brede erfaringsbakgrunn gjør ham til en ideell kandidat for å utvikle nye tjenester, i skjæringspunktet mellom tradisjonelle telekommunikasjon og nye, åpne nettbaserte teknologier. Jeg er fornøyd med at han har takket ja til denne rollen og jeg forventer store resultater fra ham og resten av Digital Services-enheten i fremtiden, sier Jon Fredrik Baksaas, konsernsjef i Telenor i en pressemelding.

– Jeg setter stor pris på denne utfordringen og jeg vil fortsette å arbeide for å nå de målene vi har satt oss i Digital Services. Vi har lykkes med våre innovasjonsaktiviteter hvis en stor gruppe kunder tar tjenestene våre i bruk, samt at vi genererer omfattende, nye inntekter. Disse to målsettingene er grunnlaget for Telenors prioriteringer innen digitale tjenester, sier Rolv Erik Spilling.

Les også: Telenor og Google med betalingssamarbeid

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen