OnePlus 3 ble lansert i juni i år, og allerede nå får den en litt oppdatert oppfølger.
OnePlus 3 ble lansert i juni i år, og allerede nå får den en litt oppdatert oppfølger. (Bilde: Torstein Norum Bugge, Tek.no)

Ny OnePlus-utgave dukket opp i det stille

OnePlus 3T har blitt raskere og fått bedre kamera enn forgjengeren.

Det går forholdsvis langt mellom de kinesiske telefonmodellene som får like mye oppmerksomhet som OnePlus 3 har fått i år. Men kun etter få måneder i salg får den heftige telefonen nå en oppgradert etterfølger. OnePlus 3T er navnet på telefonen som nå er i salg via Oppomarts nettsider.

Oppdatert: Alle detaljene om OnePlus 3T ligger nå ute på produsentens sider. Enkelte feil i den opprinnelige artikkelen er rettet.

Raskere og med større batteri

OnePlus 3 er allerede en svært god kameratelefon. Den nye modellen får mer lyssterk optikk og en ny bildebrikke fra Sony. Antakeligvis vil dermed også bildene bli en del bedre.
OnePlus 3 er allerede en svært god kameratelefon. Den nye modellen får mer lyssterk optikk og en ny bildebrikke fra Sony. Antakeligvis vil dermed også bildene bli en del bedre. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

Den viktigste endringene fra OnePlus 3-modellen vi kjenner ser ut til å handle om systembrikke og kamera. Der originalmodellen hadde Qualcomms Snapdragon 820 er det Snapdragon 821 som står i OnePlus 3T. Denne gangen ser det dessuten ut til å være den raskeste av disse utgavene, noe som skal kunne gi OnePlus 3T et lite ytelseshopp.

Vi har allerede testet to telefoner med Snapdragon 821-brikke, men i både Google Pixel XL og Xioami Mi 5S er det en brikke med litt lavere strømforbruk heller enn litt høyere ytelse som er montert.

Batteristørrelsen har dessuten gått fra 3000 mAh til 3400 mAh, som kan gi vesentlig lenger brukstid på en lading enn med den gamle utgaven.

Samme skjerm som før

Designen er fortsatt lik i nye OnePlus 3T. Alt av endringer har skjedd på innsiden.
Designen er fortsatt lik i nye OnePlus 3T. Alt av endringer har skjedd på innsiden. Foto: Torstein Norum Bugge, Tek.no

Det gikk lenge rykter om at Oppo og OnePlus kunne komme til å bytte skjermteknologi fra AMOLED til LCD. Men den nye utgaven har beholdt både skjerm og oppløsning (1080p).

Ryktene har også omtalt at OnePlus 3T kunne få Android 7.0 ved lansering, men enn så lenge er det Android 6 som er oppgitt på produktsidene. Ellers er designen stadig den samme, og skjermstørrelsen er fortsatt på 5,5 tommer.

Lurer du på om OnePlus 3 er en god telefon å bruke kan du lese hele testen av telefonen her.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen