Ny moro fra Nikon?
(Bilde: nikonrumors.com, Istockphoto)

Ny moro fra Nikon?

Oppgradering på kompaktfronten er i anmarsj.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For omtrent ett år siden, 24. august 2011, lanserte Nikon sitt mest avanserte kompaktkamera Nikon Coolpix P7100. Nå melder nettstedet Nikon Rumours at en oppgradering kan være på vei og at den kan være her allerede i morgen.

Les også: Nikon P7100 får bedre betjening

Navnet på det nye kameraet skal etter sigende være Nikon Coolpix P7700. Ut i fra bildene Nikon Rumours har fått tilgang til kan det se ut som om kameraet har fått et 6 - 42,8 mm f/2 - 4 objektiv. Det er ikke kjent hvilken størrelse bildebrikken vil få, men det spekuleres i at det vil være samme som i P7100.

Det kan se ut som om P7700 er utstyrt med en vridbar skjerm, som sin forgjenger P7100 også har. På bildene ser det ut som om P7100 har mistet den optiske søkeren, som de tidligere modellene i P-serien har vært utstyrt med. Spørsmålet som reiser seg er hvorvidt den nye Nikon Coolpix P7700 vil gjøre det mot andre konkurrenter i samme klasse. Canon PowerShot G12, Sony Cyber-shot DSC-RX100, Panasonic Lumix DMC-LX7 og kanskje Canon PowerShot G1 X (selv om sistnevnte stiller seg litt annerledes på grunn av bildebrikken) vil være utfordrere.

I tillegg skal ryktene ha det til at det kommer et kamera med navn Nikon Coolpix S800 som kjører Android OS. Svaret får vi kanskje i morgen? Vi holdere dere lesere oppdatert.

Les også: Test: Nikon D3200

Kilde: Nikon Rumors

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen