Ny MacBook Air skal være i produksjon
(Bilde: iFanR)

Ny MacBook Air skal være i produksjon

Lekkede bilder ser ut til å bekrefte ryktene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har lenge spunnet rykter om at Apple skal komme med en ny MacBook Air i år. Så tidlig som i juli i fjor kunne vi melde at nettstedet Digitimes hadde fått bekreftet fra kontakter i Apples «forsyningskjede» at 12-tommeren ville gå i masseproduksjon samme høst. For bare tre uker siden meldte nettstedet 9to5Mac at de hadde fått ryktene bekreftet fra «kilder i Apple» som hadde brukt interne prototyper av maskinen. Nettstedet skal ha fått detaljert informasjon om maskinen, som de brukte til å lage egne illustrasjonsbilder av hvordan maskinen kan komme til se ut.

Se bildene i vår sak her »

Da var det illustrasjonsbilder, men nå har det dukket opp fotografier av det som skal være skjermen til den nye MacBook-en. Vi skal holde litt tilbake med å si «ekte bilder» i den forstand at vi ikke vet om skjermen på bildet virkelig er ekte Apple-skjerm og ikke en piratkopi, men størrelsen stemmer overens med det som har vært ordet på ryktebørsen den siste tiden.

Bildene, som du kan se nederst i saken, kommer fra den kinesiske bloggen iFanR, og ble så plukket opp av 9to5Mac.com.  Bildene viser skjermen satt opp mot både en iPad og en MacBook for å vise størrelsen på det som visstnok skal være Apples nye maskin.

Som sagt stemmer bildene overens med ryktene som har gått, men noe som har fått flere til å stusse litt er at Apple-logoen på baksiden er i blankt metall, som på en iPad. På dagens MacBook-er logoen i hvit plast som lyser opp når maskinen slås på. Det alene trenger ikke bety at bildene er falske, det kan være at Apple har rett og slett har endret dette for å for eksempel spare på produksjonskostnader.

Ikke alle er like glade i Apple: Varsleren Edward Snowden mener iPhone har hemmelig spionvare»

Foto: iFanR
Foto: iFanR
Foto: iFanR
Foto: iFanR
Foto: iFanR

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen