Gigabyte X11
Gigabyte X11 (Bilde: Gigabyte, All Rights Reserved)

Ny lekkerbisken fra Gigabyte

X11 er «verdens letteste» bærbare PC.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Gigabyte lanserer det de hevder er «verdens letteste» bærbare PC – X11 med en vekt på bare 975 gram, og en skjerm på 11,6 tommer. Med egenskaper som «ekstra tynn», «ekstra lett» og «lagd av karbon», ypper Gigabyte og X11 med Lenovos nylig annonserte 14-tommer Thinkpad X1 Carbon på 1,36 kilogram, og Macbook Air 11" på 1,08 kilogram.

Den slanke laptopen har en skjermstørrelse på 11,6 tommer og en oppløsning på 1366 x 768 piksler. Karbonlaget skal gjøre maskinen ekstra robust til tross for sitt tynne ytre.

Sportsbilkjøling?

Prosessorserien er flunkende nye Ivy Bridge, mens andre godsaker innebærer en lagringskapasitet på 128 GB (SSD), 4 GB RAM, USB 3.0-port, Mini DisplayPort, Bluetooth 4.0, microSD og et innebygd webkamera med 1,3 megapiksler. Flere tekniske spesifikasjoner er foreløpig ikke kunngjort.

Maskinen har også et ekstra godt kjølesystem i følge produsenten selv, som spytter ut varme via to luftutganger av aluminium .

X11 vil dukke opp i forskjellige utgaver med en rekke ulike konfigurasjoner, og er ventet å få en pris på mellom 7700 og 10 000 kroner her til lands – avhengig av de konkrete spesifikasjonene.

Gigabyte har i tillegg annonsert et par ekstra bærbare PC-er, U2442 og U2440, som blant annet også har med Ivy Bridge og Nvidia GeForce-grafikk.

Se flere bilder i galleriet nedenfor.

Les også: Storlansering fra Gigabyte

(Kilde: Engadget / Pressemelding)

(Bilde: Gigabyte, All Rights Reserved)
(Bilde: Gigabyte, All Rights Reserved)
(Bilde: Gigabyte, All Rights Reserved)
(Bilde: Gigabyte, All Rights Reserved)
(Bilde: Gigabyte, All Rights Reserved)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen