Ny knapp lar deg prøve nye Android-spill «først»
Teknofil
(Bilde: Google Play/montasje)

Ny knapp lar deg prøve nye Android-spill «først»

Få varsel med en gang appen er klar.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ny mobilspill og apper dukker opp hele tiden, og det er ikke lett å få med seg alt. Nå har derimot Google gjort det litt enklere, melder Tech Crunch.

Google har nemlig introdusert en ny knapp for upubliserte apper, som gjør det mulig å «forhåndsregistrere» seg. Det innebærer intet annet enn at du får et varsel på mobilen med en gang mobilspillet eller appen er klar til nedlasting. Det lastes ikke ned automatisk, med andre ord.

Mens du venter ...

Den nye funksjonen er muligens hakket mer interessant for utviklere enn oss forbrukere, ettersom de ønsker å skape blest om nylanseringene sine. Likevel tror vi funksjonen kan ha noe for seg hvis du gleder deg til å prøve et spill eller en app som ennå ikke har kommet. I Google Play får du se skjermbilder fra appen før den er lansert, og lese beskrivelsen av hva den vil tilby når den lanseres.

For eksempel kan det dreie seg om oppfølgeren til favorittspillet ditt, eller et spill som slippes samtidig som en ny spillefilm. Eller om du for eksempel venter på at en app som har blitt lansert i USA skal komme til Norge. Det er for øvrig helt opp til utvikleren om de vil åpne for forhåndsregistrering, så dette gjelder ikke alle apper.

Det første eksempelet på et spill som har tatt i bruk Forhåndsregistrering-knappen er TERMINATOR GENISYS: REVOLUTION. Spillet blir neppe tilgjengelig før den nye Terminator-filmen kommer på kino i slutten av juni.

Så fort spillet er ute, skal du imidlertid få et varsel. Og på den måten kan du bli blant de første til å prøve det.

Populære gratisspill kommer til Android og iOS
Nå kan du endelig spille Hearthstone på mobilen »

(Kilder: Google PlayTech Crunch)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen