Flere opplever problemer med å lade sine nye iPhone XS- og XS Max-telefoner.
Flere opplever problemer med å lade sine nye iPhone XS- og XS Max-telefoner. (Foto: Niklas Plikk, Tek.no)

iPhone Xs vil ikke lade skikkelig

Emneknaggen #Chargegate vokser på nettet. 

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er bare litt over en uke siden salgsstart for tidenes dyreste iPhones og Apple står allerede overfor et kinkig problem: flere av de nye telefonene deres vil ikke lade skikkelig.

Problemet har blitt rapportert av en rekke iPhone-kunder  som har luftet frustrasjonen sin på diverse nettfora, og som krever svar fra Apple.

Problemet skal være at en del av de nye iPhone Xs- og iPhone Xs Max-telefonene ikke lader automatisk når man plugger inn laderen. I stedet må brukerne vekke skjermen dens eller prøve å sette i laderen flere ganger for å sette i gang den livsnødvendige prosessen.

Verifisert av «youtuber»

Mens vi i Tek.no ikke har opplevd ladeproblem med noen av våre to testeksemplarer har Youtube-kanalen «Unbox Therapy» hentet inn en rekke nye iPhones for å sjekke status.

Kanalen fant at flere av de ni telefonene deres var berørt av det som nå er i ferd med å bli kjent som «#Chargegate» på internett. 

Apple har foreløpig ikke kommet med noen offisiell uttalelse om problemene, og selv om dette er kjedelig for de det gjelder er det nok ingen grunn til panikk. De fleste problemer løses enkelt ved hjelp av programvareoppdateringer og vi tipper Apple jobber med en slik akkurat nå.

Har du opplevd ladeproblemer med din nye iPhone? La oss vite det i kommentarfeltet under!

Vi har testene:

(Kilde: GSM Arena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen