HTC One. (Bilde: HTC)

Ny gigantmobil fra HTC vil konkurrere med Galaxy Note

HTC One Max kan være på vei til høstlansering.

Årets toppmodell fra HTC, HTC One, får et par brødre. HTC One Mini har vært kjent en god stund allerede, men det er ikke før i løpet av den siste måneden at informasjon om storebroren, HTC One Max, har begynt å dukke opp.

Nå har enda flere detaljer blitt kjent, og dersom de viser seg å være sanne, kan vi se fram til en septemberlansering av den kommende giganttelefonen fra taiwanske HTC.

Født til krig

Det som er spennende ved en utgivelse i september, er at smarttelefonen dermed blir kastet rett i kamp med den ventede kunngjøringen av Samsung Galaxy Note III på IFA-messen i Berlin i starten av høstmåneden.

Tradisjonen tro har både Samsung Galaxy Note og Samsung Galaxy Note II sett dagens lys i begynnelsen av september, og 2013 ser ikke ut til å bli noe unntak.

Stylus eller ikke?

Så hva er det vi kan vente oss av HTCs Note-konkurrent? Et 2,3 GHz firekjernet Snapdragon 800-brikkesett er ventet å utgjøre One Max' ytelseskraft, sammen med 2 GB RAM, en lagringskapasitet på opptil 64 GB og et 3200 mAh-batteri.

Om monstermobilen har en såkalt stylus, en penn for å skrive på skjermen, er ennå ikke kjent. Med tanke på at Samsung Galaxy Note og Sony Xperia Z Ultra har dette, er det rimelig å anta at HTC vil tilby det samme.

Vi har sett nærmere på HTCs toppmodell:
Les vår test av HTC One »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen