(Bilde: Kickstarter)

Ny fotodings lar deg knipse bilder i full fart

Den smarte utløseren kan aktiveres av lys, lyd eller bevegelser.

Hvis du skal ta bilde av noe som beveger seg i høy hastighet, må du være svært kjapp på avtrekkeren for å få et blinkskudd. Som regel krever det dyrt kamerautstyr også. En ny smart-utløser som heter MIOPS kan imidlertid være til god hjelp, skriver Engadget.

Utløseren stilles inn via en app til smartmobilen – eller manuelt. Du kan sette dingsen til å knipse bilder fra speilreflekskameraet ditt når det for eksempel kommer lys, lyd eller en en bevegelse inn i siktet.

MIOPS fester du til toppen av speilreflekskameraet.
MIOPS fester du til toppen av speilreflekskameraet.Foto: Kickstarter

Mange funksjoner

MIOPS har også støtte for andre typer sensorer og innstillinger. Blant annet kan du koble til en trykkpute, eller stille inn dingsen slik at den tar «time-lapse»-bilder når det blir mørkt. Ellers skal du også kunne klare å ta bilder av lynnedslag.

Det er de mange sensorene og innstillingene som kan gjøre via mobilen, som etter sigende gjør denne utløseren enklere å bruke enn de som allerede finnes på markedet.

Foreløpig er MIOPS på Kickstarter-stadiet, men de har allerede nådd innsamlingsmålet sitt. Kjøper du utløseren via Kickstarter skal du etter planen få den i hende i desember. Prisen ligger på rundt 1500 norske kroner, avhengig av hvilken pakke du velger. 

Sommer er sesong for lynnedslag:
Slik tar du spektakulære bilder av lynet »

(Kilder: KickstarterEngadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen