Vil du også ta slike bilder?
Teknofil
(Bilde: Kickstarter)

Vil du også ta slike bilder?

Ny smart-utløser skal gjøre det enklere.

Hvis du skal ta bilde av noe som beveger seg i høy hastighet, må du være svært kjapp på avtrekkeren for å få et blinkskudd. Som regel krever det dyrt kamerautstyr også. En ny smart-utløser som heter MIOPS kan imidlertid være til god hjelp, skriver Engadget.

Utløseren stilles inn via en app til smartmobilen – eller manuelt. Du kan sette dingsen til å knipse bilder fra speilreflekskameraet ditt når det for eksempel kommer lys, lyd eller en en bevegelse inn i siktet.

MIOPS fester du til toppen av speilreflekskameraet.
MIOPS fester du til toppen av speilreflekskameraet.Foto: Kickstarter

Mange funksjoner

MIOPS har også støtte for andre typer sensorer og innstillinger. Blant annet kan du koble til en trykkpute, eller stille inn dingsen slik at den tar «time-lapse»-bilder når det blir mørkt. Ellers skal du også kunne klare å ta bilder av lynnedslag.

Det er de mange sensorene og innstillingene som kan gjøre via mobilen som etter sigende gjør denne utløseren enklere å bruke enn de som allerede finnes på markedet.

 

Foreløpig er MIOPS på Kickstarter-stadiet, men de har allerede nådd innsamlingsmålet sitt. Kjøper du utløseren via Kickstarter skal du etter planen få den i hende i desember. Prisen ligger på rundt 1500 norske kroner, avhengig av hvilken pakke du velger. 

Filmet i 2500 fps:
Her sprenger de en vannmelon i saktefilm »

(Kilder: KickstarterEngadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen