PRISGUIDE: Ny butikk i prisguiden: Proshop
Prisguide
(Bilde: Proshop, All Rights Reserved)

Ny butikk i prisguiden: Proshop

BestBuy.no legges ned, Proshop.no oppstår.

Vi har fått en ny butikk inn i prisguiden vår, og har dermed gleden av presentere Proshop. Proshop blir beskrevet som «Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk», og har nå entret det norske markedet gjennom et oppkjøp av norske BestBuy.

Dersom du forsøker å gå inn på BestBuy.no, blir du nå videresendt til Proshops nettbutikk. Proshop selger diverse datautstyr, bærbare PC-er, PC-skjermer, TV-er, nettbrett, smarttelefoner og digitalkameraer.

Internasjonal satsing

Skjermbilde av Proshop.no.
Skjermbilde av Proshop.no.

Ifølge nettsiden til Proshop er deres oppkjøp av BestBuy en del av en større plan for internasjonal ekspansjon. Dette innebærer at selskapet samarbeider med lokale leverandører, tilpasser vareutvalget til det lokale markedet og tilbyr en nettbutikk på det lokale språket.

Helt konkret for Norges del betyr dette en norsk nettbutikk med norske priser og tilgang til norsk kundestøtte. Proshop har også planer om å etablere et eget lager i Norge.

Informasjon om butikken

Informasjonen nedenfor er bare ment for retur og reklamasjon av varer per post. Det er foreløpig ikke mulig å hente, levere eller kjøpe varer på denne adressen:

Proshop AS
Bøgata 66
3800 Bø i Telemark
Norge

Telefonnummer: 35 06 06 06
E-post: support@proshop.no

Kundesenteret holder åpent mellom klokken 09.00 og 16.00 fra mandag til fredag.

Sjekk ut Proshop i prisguiden og se oversikten over hvilke nettbutikker som er med. I prisguiden er det nå 149 butikker.

Dine tips

Hva syns du om Prisguide? Hva kan vi bli bedre på? Hvilke butikker mangler? Vi vil gjerne høre fra deg og motta dine tips i kommentarfeltet nedenfor!

Les også: Har du prøvd prisvarslingen ennå?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen